МЕНЮ
Your Cart

Създадохме Action X V2 още по-удобна за пътуване.

Ако търсите раница, която да е издръжлива, без колебания при лошо време и същевременно може да отговаря на нуждите от екипировка за екшън спортове, то обновената Action X V2 серия е точно това... дори когато предизвикателствата трябва да ви отведат на другия край на света.

ACTION X СЕРИЯ

Action X е нашата дръзка линия планински раници за екстремни условия. Вече не е нужно да избирате между фотографска или спортна раница. Създадена за несравнимо изживяване, иновативна и тествана в реални условия, това е нашата нова колекция, която ще побере с успех, както фотографското ви оборудване, така и скиорската ви екипировка.

НОВИ ЦВЕТОВЕ, НОВИ РАЗМЕРИ, НОВИ ЕКСТРИ

Представяме ви новите Action X V2 вече и в жълто
Запознайте се с моделите, вече достъпни в ново открояващо се жълто. Неподвластен на времето цвят, който е ярък, но не прекалено, а в същото време лесно ще се забележи на открито, за да осигури допълнителна безопасност в планината.
X25 / X30 / X40 / X50 / X70 HD
Action X25 V2
X25 е предназначен за фотографи, които търсят гъвкавост, бързо достъпна и изключително компактна чанта за фотоапарат, готова за приключения и спорт. Ефективен модел раница, създаден да носи фотографското ви оборудване при лошо време, постоянно променяща се среда и предизвикателен терен. Вярваме, че най-добрата компактна раница 25 L е тази, който ще ви позволи да поберете до 32 L екипировка, когато имате нужда. Това е малка раница, която при нужда може да разшири своя обем. Стартовият комплект X25 е съвместим и включва Малка модулна вложка за безогледална камера.
Action X30 V2 - нов размер
Action X30 V2 е предназначен за авантюристично настроените фотографи и планинари, търсещи удобна за пътуване и с бърз достъп компактна раница за фото камера. Нов модел, създаден за екшън и приключения, дори и в лошо време, постоянно променяща се среда и предизвикателен терен. Сега, допълнен и подобрен с нови възможности, за да направи пътуването ви до планината безпроблемно. X30 може да се съчетава с всички размери от серията Mirrorless Core Unit.
Action X40 V2 - нов размер
X40 е предназначена за приключенски настроени фотографи със сериозни нужди от екипировка. Това е ефективна раница с бърз достъп до оборудването, създадена за любителите да се справи при работа в труден терен и предизвикателно време. Моделите са със същата ширина като X30, но с добавена дълбочина, за да бъде съвместима нашата серия DSLR Core Unit. Раниците от серия X40 са за тези, които носят по-големи камери, като Z9 или R3, имат по-сериозни нужди от екипировка за приключения, но търсят възможно по-компактна раница.
Action X50 V2
Action X50 V2 е нашият отговор за екшън и екстремни спортове. Раниците от серията са предназначени за фотографи, които трябва да носят повече оборудване, но въпреки това да могат да реагират бързо в различни ситуации. X50 бързо се превърна в избор на много професионални фотографи и екстремни спортисти. Раниците са със същата дълбочина като X40, но малко по-високи, за да поберат повече екипировка. Всички подобрения в моделите осигуряват приятна работа с лекота. Ако искате лукса на допълнителното пространство, докато носите до голям размер вложка - DSLR Core Unit, обърнете внимание на раниците X50.
X70 HEAVY DUTY – нов
X70 HD (Heavy-Duty) е най-големият ни размер раница, създадена, за да побере нашата линия DV Core модулни вложки (Large, X-Large и XXL). Обновената серия раници е и с голям капацитет за фото или видео техника. Може да побере по-големи комплекти камери, както и телефото обективи. Това е чудесент избор за любителите на wildlife жанра, които работят с теле-фото обективи или къмпингари. X70 HD е подсилена, за по-големи натоварвания, по-комфортна, за да осигури по-голяма издръжливост, стабилност и разпределение на товара. Заслужава да се отбележи: X70 (с новия XXL DV Core Unit) вече може да носи и осигурява бърз достъп до монтиран 600мм обектив. Ако имате 600мм... имате нужда от тази раница.
Какво още е новото?
Освен всичко, което запазихме от стандартните модели Acton X във V2 добавихме и: Скрит джоб за Air tag, Два джоба за лаптоп, Нов колан за кръста (може да се регулира и сваля), Нови дръжки в горната част и за закрепване към дръжката на куфар, голям джоб за телефон, дъждобран и джоб за статив, който вече може да се сваля.

РОЛ-ТОП ДЖОБ - ПОВЕЧЕ МЯСТО ЗА ВЕЩИ

Горната част на раницата е тип рол-топ джоб е с вместимост до 7литра, който може да се развива в случай, че искате допълнително място за дреха или други необходими вещи.

ПОТОПИ СЕ ДЪЛБОКО В ПРИКЛЮЧЕНИЕТО

Сред останалите предимства са: Страничен цип за бърз достъп отстрани без да сваляте цялата раница, Подвижен колан за кръста, сигурен вътрешен джоб за паспорт/ документи, Сигнална свирка вградена в закопчалките, Множество каишки за прикрепяне на различни аксесоари, като пикел или друго планинско оборудване.

УСТОЙЧИВИ МАТЕРИАЛИ

За да ви служат дълго и да защитават добре всяко оборудване, раниците на Shimoda са изработени от подсилени материали, със специална оплетка. Повече за материалите на Shimoda четете тук.

АКСЕСОАР ЗА КАСКА / ШЛЕМ

Семпъл аксесоар с каишки, който ви позволява да носите повечето стилове туристически каски/шлемове отпред на раницата, както и други вещи.

СТРАНИЧЕН ДЖОБ ЗА СТАТИВ ИЛИ БУТИЛКА

Всеки модел има малки разпъващи се джобове от двете страни, подходящи да поставите в тях бутилка с вода или друга напитка, или статив.

ВЪТРЕШЕН ДЖОБ С ИЗХОД ЗА ХИДРАТИРАЩА СИСТЕМА

В раницата е предвидено място, където да поставите хидратираща система с изход за тръбата, така че да я ползвате без да сваляте раницата.

КАИШКИ ЗА СКИ ОБОРУДВАНЕ

Супер издръжливите презрамки позволяват закрепването на ски и други извънгабаритни принадлежности към външната страна на раницата.

РАВНОМЕРНО РАЗПРЕДЕЛЯНЕ НА ТЕЖЕСТТА

Раниците от серия Action X имат метална шина (самар), която разпъва раницата, като така разпределя равномерно нейната тежест, и осигурява достатъчно вентилация на гърба. При необходимост може да се сваля, и да позволи раницата да се сгъва, или в случаите, когато не ползвате модулни вложки.

РЕГУЛИРАНЕ НА ВИСОЧИНАТА СПОРЕД ТОРСА

Освен стандартното пристягане и регулиране дължината на презрамките, серията предлага и друга възможност за нагласяне на височината в рамките на 10 см. В зависимост от модела всяка раница има 3 или 4 допълнителни позиции на захващане на презрамките в горната част. Това означава, че може да персонализирате вашата раница спрямо височината си, за да си осигурите по-голямо удобство.

ЗАДЕН ДОСТЪП И ДЖОБ ЗА 16“ ЛАПТОП

Всяка раница има сигурен достъп от към гърба, както и отделение предназначено да побере лаптоп с големина до 16“, като Mac Book Pro.

МНОГОФУНКЦИОНАЛНИ И СМЕНЯЩИ СЕ ПРЕЗРАМКИ

В Shimoda презрамките има множество места където да прикрепите допълнителен аксесоар, както и джобове в които да поставите телефон, малка бутилка с вода или други аксесоари. Серията дава възможност да смените презрамките с други, в зависимост от вашето предпочитание. Например с дамски модел със специални извивки в областта на гръдния кош или Plus модела с по-обемни подплънки за омекотяване и удобство.

Shimoda Action-X

*Комплектът Axtion X25 V2 включва раница Axtion X25 V2 и Малка по размер модулна вложка за безогледален фотоапарат.Action X25 V2 е предназначена за фотографи, които търсят гъвкава раница с бърз достъп и същевременно изключително компактна чанта за планината и не само. Това е перфектната ра..
869.00лв.
*Комплектът Axtion X25 V2 включва раница Axtion X25 V2  и Малка по размер модулна вложка за безогледален фотоапарат.Action X25 е предназначена за фотографи, които търсят гъвкава раница с бърз достъп и същевременно изключително компактна чанта за планината и не само. Това е перфектната..
869.00лв.
*Комплектът Axtion X25 V2 включва раница Axtion X25 V2 и Малка по размер модулна вложка за безогледален фотоапарат.Action X25 е предназначена за фотографи, които търсят гъвкава раница с бърз достъп и същевременно изключително компактна чанта за планината и не само. Това е перфектната раниц..
782.00лв. 869.00лв.
Планинска фотораница ACTION X30 Планинска фотораница ACTION X30
ДО ИЗЧЕРПВАНЕ -25 %
Марка: Shimoda
*Без модулна вложка за камера – продава се отделно (снимката е само илюстративна) Action X е нашата дръзка линия планински раници за екстремни условия. Вече не е нужно да избирате между фотографска или спортна раница. Създадена за несравнимо изживяване, иновативна и тествана в реални условия, това ..
479.00лв. 639.00лв.
Планинска фотораница ACTION X30 - зелен Планинска фотораница ACTION X30 - зелен
ДО ИЗЧЕРПВАНЕ -25 %
Марка: Shimoda
*Без модулна вложка за камера – продава се отделно (снимката е само илюстративна) Action X е нашата дръзка линия планински раници за екстремни условия. Вече не е нужно да избирате между фотографска или спортна раница. Създадена за несравнимо изживяване, иновативна и тествана в реални условия, това ..
479.00лв. 639.00лв.
Марка: Shimoda
*Без модулна вложка за камера – продава се отделно (снимката е само илюстративна) Action X е нашата дръзка линия планински раници за екстремни условия. Вече не е нужно да избирате между фотографска или спортна раница. Създадена за несравнимо изживяване, иновативна и тествана в реални условия, това ..
729.00лв.
Марка: Shimoda
*Комплектът включва раница Action X30 V2 и Среден размер модулна вложка за безогледална камера Action X е нашата дръзка линия планински раници за екстремни условия. Вече не е нужно да избирате между фотографска или спортна раница. Създадена за несравнимо изживяване, иновативна и тествана в реални ..
889.00лв.
Планинска фотораница ACTION X30 зелена - Комплект* Планинска фотораница ACTION X30 зелена - Комплект*
ДО ИЗЧЕРПВАНЕ -25 %
Марка: Shimoda
*Комплектът включва раница Action X30 и Среден размер модулна вложка за безогледална камера Action X е нашата дръзка линия планински раници за екстремни условия. Вече не е нужно да избирате между фотографска или спортна раница. Създадена за несравнимо изживяване, иновативна и тествана в реални усл..
629.00лв. 839.00лв.
Планинска фотораница ACTION X30 черна - Комплект* Планинска фотораница ACTION X30 черна - Комплект*
ДО ИЗЧЕРПВАНЕ -25 %
Марка: Shimoda
*Комплектът включва раница Action X30 и Среден размер модулна вложка за безогледална камера Action X е нашата дръзка линия планински раници за екстремни условия. Вече не е нужно да избирате между фотографска или спортна раница. Създадена за несравнимо изживяване, иновативна и тествана в реални усл..
629.00лв. 839.00лв.
Планинска фотораница ACTION X40 V2 - зелена Планинска фотораница ACTION X40 V2 - зелена
Ново Бестселър
*Без модулна вложка за камера – продава се отделно (снимката е само илюстративна)Action X40 V2 е предназначена за професионалните и взискателни фотографи със сериозни нужди от оборудване. Това е ефективна и бързодостъпна раница за камера, създадена да издържи и в най-предизвикателните метеорологични..
799.00лв.
*Без модулна вложка за камера – продава се отделно (снимката е само илюстративна)Action X40 V2 е предназначена за професионалните и взискателни фотографи със сериозни нужди от оборудване. Това е ефективна и бързодостъпна раница за камера, създадена да издържи и в най-предизвикателните метеорологични..
719.00лв. 799.00лв.
*Комплектът включва раница Action X40 V2 и Среден размер модулна вложка за DSLR V2Action X40 V2 е предназначена за професионалните и взискателни фотографи със сериозни нужди от оборудване. Това е ефективна и бързодостъпна раница за камера, създадена да издържи и в най-предизвикателните метеорологичн..
989.00лв.
Показани 1 от 12 | 25 (3 Страници)
SHIMODA
АКСЕСОАРИ
Вижте колекцията
ВСИЧКИ
ПРОДУКТИ
Вижте продуктите