МЕНЮ
Your Cart

SHIMODA DESIGNS Е КОМПАНИЯ ЗА МНОГОФУНКЦИОНАЛНИ ПЛАНИНСКИ РАНИЦИ,
ВЪЗНИКНАЛА ОТ НУЖДАТА ЗА НЕЩО ПОВЕЧЕ ОТ ПРИКЛЮЧЕНИЕ СРЕД ПРИРОДАТА.

Основателят ѝ Иън Милър през целия си живот е изследовател, сноубордист и продуктов дизайнер, известен с разработването на едни от най-иновативните чанти за камери в света. Shimoda е новото му начинание, което представлява кулминацията на целия му опит, използвайки най-модерните налични материали и технологии, за да сведе до минимум дискомфорта, умората и не рядко пъти болките, които са следствие от по-суровите условия в планината.

Продуктите на Shimoda са пряко отражение и следствие на начина на живот и нуждите, които Иън и неговите приятели фотографи срещат по време на любимите си приключения на открито.

Трите основни стълба на успеха на бранда се дължат на тяхната гъвкавост, лекота и аксесоари, който всеки планинар или фотограф може да конфигурира според индивидуалните си нужди.

ИСКАХМЕ ПО-ДОБРА РАНИЦА,
ЗАТОВА Я СЪЗДАДОХМЕ

Всяка раница Shimoda може да се ползва, или само като планинска или в комбинация с модул за камера, което прави продукта приспособим към всяка ситуация.

ТАКТИЧЕСКА - ПЛАНИНСКА - ФОТОГРАФСКА

А имената на сериите не са избрани случайно и говорят сами по себе си за какво са създадени. Организирането на приключение сред природата вече не е предизвикателство, но продукта ви предизвиква да опитате онази тръпката от преживяването на ръба.

Пресечни терени, големи височини, екстремни условия, мокро, студено или прашно време, в търсене на моменти сред природата или дори в града, създателите на Shimoda са помислили за всичко.

Action X и Explore V2 наистина са продукти за хора на действието, за изследователи, с една дума за ОЦЕЛЯВАНЕ!

Нашата история


БЛАГОДАРЕНИЕ НА KICKSTARTER ОБЩНОСТТА

Shimoda първоначално стартира като Kickstarter проект и беше успешно финансирана за малко повече от 30 часа. Надхвърлихме целта си с 600%. Изключително сме благодарни на нашите приятели и общността, които ни подкрепиха, насърчиха ни и повярваха в нашата мисия. Никога няма да можем да ви благодарим достатъчно

ЗДРАВИТЕ МАТЕРИИ

За раница предвидена да бъде ползвана в сурови условия, устойчивостта на абразия, както и предотвратяване навлизането на вода и влага навътре, са от ключово значение. Затова нашата раница е специално подсилена с многослойно ламиниране с карбонатна смола.
В допълнение текстилът, от който е изработена също е здрав и със специална оплетка на тъканта, която затруднява нарушенията на целостта.